2020-08-25 11:17:07• hírek • Bede Emőke

Nem először csapott le a nagykárolyi tolvaj

Hétfőn a nagykárolyi rendőrségnek sikerült kézre kerítenie azt a 27 éves, helybeli fiatalembert, aki nem sokkal korábban több értéket is elemelt egy kereskedelmi egységből. Mi több, az is kiderült, hogy a férfi nem először vetemedett ilyesmire.

A nyomozás ugyanis fényt derített rá, hogy az elkövető hétfő reggel egy nagykárolyi ingatlan teraszáról is ellopott ezt-azt. A fiatalembert a rendőrség 24 órára őrizetbe vette lopás bűntettének elkövetése miatt, az ügyben pedig büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.


Közlekedési bűncselekmény Lajosvölgyén

A hétfői nap folyamán az avasfelsőfalui közlekedési rendőrök épp Lajosvölgye területén tartottak közúti ellenőrzést, amikor is egy 49 éves, helybeli férfit állítottak félre, akiről kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A sofőr emellett kategorikusan elutasította a szondáztatást is, ezért az egyenruhások a legközelebbi kórházi egységbe kísérték annak érdekében, hogy a véralkoholszintjét megállapíthassák. Az ügyben a hatóság büntetőjogi eljárást kezdeményezett.


A szabályok betartását ellenőrizték

A keddi nap folyamán a szatmári rendőrök a csendőrség segítségével a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések és a társas együttélés szabályainak betartását ellenőrizték. Az akció során több mint 64 gépkocsit állítottak meg, illetve igazoltattak 80 személyt is. A tapasztalt szabálytalanságok nyomán végül 18 pénzbírságot róttak ki, 3-at ezek közül a betegségek leküzdésének meghiúsítása, tehát a 50/2020-as törvény megsértése miatt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: